bon2017 12

obrtnici1

U Gradskoj vijećnici grada Našica sinoć je održana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Našice. Skupštinari su prihvatili odluku o razrješenju člana skupštine Marijana Vulića, te odluku o verifikaciji mandata obrtnika Nenada Cvijetovića za novog člana skupštine.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik udruženja Danijel Pintarić, naglasivši kako bi pad broja obrta trebao zabrinuti naše lokalne samouprave, te kako bi iste po tom pitanju trebale bolje surađivati s našičkim udruženjem.

Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Antun Papučić, a financijsko izvješće tajnica Tanja Katarinček.

Udruženje obrtnika Našice je prošlu godinu završilo u plusu sa 4.411,00 kuna. Sva izvješća su i prihvaćena.

Pozdravljajući nazočne, predsjednik Područne obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević čestitao je našičkom udruženju na uspješnom i dobrom radu. Naglasio je kako su aktivnosti u skladu s financijama, ali i to da je našičko udruženje među boljim udruženjima u Hrvatskoj i treba služiti kao primjer dobrog rada.

Načelnik općine Podgorač Goran Đanić naglasio je kako sivoj ekonomiji i daljnjem trendu smanjenja broja obrta napokon treba stati na kraj, te predložio radni sastanak između Udruženja obrtnika Našice, gradonačelnika i načelnika općina, te predstavnika naše županije. Pozdravne riječi i čestitke našičanima uputili su i predsjednici ostalih udruženja s područja naše županije - Osijeka, Đakova, Donjeg Miholjca, Valpova i Baranje.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.