reklamavelika2015a

nexe3
Danas je u prostoru Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice izaslanik rukometnog kluba „Metalurg „ iz Skopja Aleksandar Stojakovski predao vrijednu donaciju knjiga na makedonskom jeziku.

Ovo je već treća donacija knjiga koju je organizirao rukometni klub Nexe u suradnji s klubovima SEHA lige.

Prije ove donacije, knjige na slovačkom jeziku su darovali RK „Tatran“ iz Prešova , a knjige na makedonskom jeziku RK „Vardar“ iz Skopja.

Rukometni klub „Metalurg“ je donirao 307 knjiga na makedonskom jeziku, a ukupno je u ove tri donacije donirano oko 800 knjiga.

nexe1

Donaciju su zaprimili Silvija Šokčić ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, predstavnik makedonske nacionalne manjine za Osječko – baranjsku županiju Dragoljub Siljanoski i predsjednik Makedonskog kulturnog društva „Braća Miladinovci“ iz Osijeka Boris Trajanovski koji su prigodnim govorima zahvalili na vrijednoj donaciji.

nexe4

Na donaciji se zahvalio i Hrvoje Šimić zamjenik gradonačelnika grada Našica i dopredsjednik Rukometnog kluba “ Nexe“ Našice koji je gostima iz Skopja poklonio monografiju grada Našica i istaknuo da je ovo odlična ideja da se uz sportsku priču promovira i održava kultura i tradicija nacionalnih manjina koje djeluju na području Grada Našica. nexe2

nexe5

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.