reklamavelika2015a

knjiznicari1

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice organizirala je stručni aktiv knjižničara Grada Našica, a domaćin je bila Knjižnica Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac.

Predavanje pod nazivom „Pop kultura u knjižnicama“ održao je knjižničar Toni Markotić. Kroz prikaz izvannastavnih aktivnosti, filmova, stripova, računalnih igrica i ostalih medijskih sadržaja, naznačio je kako današnja djeca moraju razvijati svoje mišljenje o svijetu povezujući sve te suvremene medije.

knjiznicari2Prikaz knjige „Darknet“ J. Bartletta kroz videoprojekciju prikazala je knjižničarka Marija Buha. Darknet je knjiga koja predstavlja mračni svijet, bez ikakvih društvenih normi, pravila i odgovornosti, svijet u kojem je sve dopušteno, a stranice su zapanjujuće inovatine i prilagodljive. Knjiga dodiruje teme bitcoina, Silk Roada, terorista, pornografije, političkih ekstremista i ostalih skrivenih tajni digitalnog podzemlja. Knjižničarka Marija istaknula je da je knjiga fascinantna i preporučila ju svima za čitanje kako bi se uvjerili koje sve opasnosti vrebaju oko nas.

knjiznicari3

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.