reklamavelika2015a

knjiga1
U prepunom Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice, u subotu, 10.lipnja predstavljena je knjiga Marine Marije Hipp „Dobro ili loše – Google ili strina“.
knjiga2
Nakon uvodnog dijela, preslušavanjem pjesme Dore Dragović “Ni riči“, sve prisutne goste pozdravila je ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić .

Poduzetnica iz Našica Marina Marija Hipp, nakon više od dvadesetak godina stvaranja i održavanja uspješnog privatnog biznisa, napokon se ohrabrila i zakoračila u književne vode. U studenom 2016. objavila je knjigu “Dobro ili loše – Google ili Strina” u kojoj mudro i duhovito kroz praktične primjere govori o životnim situacijama – odlukama, pravim i krivim, energiji i o tome kako to utječe na uspjeh ili izaziva neuspjeh, igrama našeg uma s nama...

Kako se inspirirala i motivirala, kako je knjiga nastajala, što je željela i je li uspjela, otkrila nam je u razgovoru s ravnateljicom Silvijom Šokić.

Knjiga pokazuje drugo lice emocije, ega i energije, pokazujući zapravo sve sfere čovjekovog života bez ikakvih zadrški i bez ikakvog skrivanja. Jasno otkriva svu snagu, ali i ranjivost pojedinca zbog toga se i sama autorica u knjizi pita izgledaju li svi onako kako ih zamišljamo ili nas netko uvijek ponovno iznenadi. Autorica otkriva kako biti uspješan u poduzetništvu, a istovremeno obraćati pozornost na osobni razvoj, uz posao razvijati i sebe, kako najčešće vidimo poduzetnike. I sve to, ali i puno više saznat ćemo ako pročitamo knjigu Dobro ili loše, Google ili strina.

Knjiga se prevodi na engleski jezik i priprema za strano tržište.

Književna večer završena je prodajom knjiga i malim domjenkom.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.