reklamavelika2015a

prostor1

U organizaciji Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, Gradskog društva Crvenog križa Našice i Fotokluba Valpovo sinoć je u Likovnom salonu 1 Hotela Park Panolija otvorena izložba pod nazivom „Čovjek u poslu“ („Man at work“). Sve prisutne goste pozdravila je ravnateljica Knjižnice Silvija Šokić i zahvalila se predsjednici Gradskog društva Crvenog križa Našice Vesni Lolić na spajanju Knjižnice i Fotokluba Valpovo iz koje je proizašla ova zanimljiva izložba.

Tajnik Fotokluba Valpovo Dragan Francuz zahvalio se svima na odazivu , kao i svim organizatorima i istaknuo da Fotoklub ima pedeset članova, što maloljetnih , što punoljetnih. Fotoklub je 2011. i 2015. god. primio nagradu za najbolji fotoklub u Hrvatskoj, a 2013. god. klub je dobio Državnu nagradu tehničke kulture „Faust Vrančić“. Osim što sve članove povezuje ljubav prema fotografiji, povezuje ih također i druženje, zajednički odlasci na fotoradionice. Obraćanje je završio riječima da čuvamo svoj fotoklub jer se inače neće imati tko brinuti ni sačuvati fotografiju.

prostor2

Predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Našice Vesna Lolić čestitala je svim autorima fotografija na inovativnosti i naglasila kako svaka fotografija ima priču za sebe. Fotografije predstavljaju zanimanja ljudi, od onih tradicionalnih do suvremenih. Pozvala je sve građane da pronađu vremena i pogledaju ovu pozitivnu i optimističnu izložbu te ju je proglasila otvorenom.

Na izložbi je izloženo 30 fotografija i 15 autora, a otvorena je do kraja mjeseca.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.