banner izzy2016

knjiga1

 

Log in to comment
tudman2

Jučer je u prostorijama Knjižnice završena prva Informatička radionica 50+ . Radionica je bila namijenjena za osobe starije od 50 godina, a uvjet je bio članstvo u Knjižnici. Potvrde o sudjelovanju na Informatičkoj radionici podijelila je ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić, a potvrde su primili Ankica Mihaljević, Julka Feldi, Katica Urban, Miro Hlavati i Ruža Dević.

Radionice su realizirane u sklopu projekta "Volonterska platforma "STAV Našica" - Standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica" u suradnji s Centrom za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice.

Voditelj radionice bio je volonter Đuro Rajh, magistar informatologije.

bricks2016

 

Log in to comment
knjiznicari1

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice organizirala je stručni aktiv knjižničara Grada Našica, a domaćin je bila Knjižnica Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac.

 

Log in to comment
knjiz1
Danas su ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić i diplomirana knjižničarka Marija Buha posjetile tri osnovne škole s područja Grada Našice i predale ravnateljicama škola članske iskaznice.

 

Log in to comment
kreativna1

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice jučer je održana kreativna radionica „Stvaram, učim, igram se“ za djecu koju je održala odgajateljica Valentina Stanković Dervić.

 

Log in to comment
knjiznica1

Sinoć je u Likovnom salonu 1 hotela Park Panolija otvorena izložba knjižničarke iz Osijeka Ivane Hengl „Knjižnice očima knjižničarke“.

 

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.