bon2017 12

matica
 
Ogranak Matice hrvatske u Našicama, poziva sve članove i prijatelje Matice u nedjelju, 4. prosinca 2016. na dobrotvorni koncert u organizaciji Lions cluba „Mursa“ u Osijeku.

Poštovani članovi i prijatelji Matice!

U želji da nastavimo dobar običaj zajedničkog druženja na kraju kalendarske godine, organizirali smo odlazak na dobrotvorni koncert u Osijek, na kojem će nastupiti Vokalni ansambl „Brevis“ iz Osijeka, jedan od najboljih hrvatskih djevojačkih zborova. Popularne „Brevisice“ osnovane su 1995. godine, kao rezultat višegodišnjeg rada na području vokalnog obrazovanja djece i mladih Osijeka. Ansambl je do sada ostvario niz uspjeha na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Od 1996. godine članice ansambla redovito sudjeluje u opernim produkcijama Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Posljednji, veliki uspjeh zbora zasigurno je san svakog glazbenika - koncertni nastup u jednoj od najprestižnijih  koncertnih dvorana svijeta „Carnegie Hall“ u New Yorku.

Svojim šarmom, mladošću i kvalitetom umjetničkog, te prije svega vokalnog izraza, „Brevisice“ plijene pozornost publike i glazbenih stručnjaka na svim kontinentima.

Na koncertu se očekuju i specijalni gosti programa, među kojima posebno ističemo nastup Ivanke Boljkovac, ugledne sopranistice i nacionalne prvakinje Opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Pridružite nam se na ovom lijepom kulturnom i humanitarnom događaju!

Članice Lions cluba „Mursa“ organiziraju u koncertnom prostoru i prodaju kolača u dobrotvorne svrhe.

Prijevoz autobusom osigurava OMH. Broj ulaznica za koncert po cijeni 50,oo kn je ograničen, pa molimo da ih rezervirate najkasnije do srijede (30. 11. 2016.) na mob. 091 542 90 37 ili adresu e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Polazak s autobusnog stajališta ispred robne kuće u Našicama je u 17,oo sati, a koncert počinje u 19,oo sati. Po dolasku u Osijek (prije početka koncerta) je slobodno vrijeme i razgledanje „Adventa u Tvrđi“, jer se koncert održava u Muzeju Slavonije (bivši Arheološki muzej). Povratak kući odmah po završetku predstave! 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.