bon2017 12

muzej

​Udruga OTVORENO SRCE u suradnji s Gradom Našice i Općom županijskom bolnicom Našice poziva mlade i naše sugrađane ​na tribinu koja će se održati 7. listopada, petak u 18 sati u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Grada Našica.

AUDIO_VIZUALNA TRIBINA  VIRTUALNI VS STVARNI IDENTITET, ostvaruje se u okviru projekta Dani mentalnog zdravlja Našice, 2016.

''Znaj, negdje postoji netko…''

Udruga ''Kameleon i Mreža'' priprema audio-vizualnu tribinu 'Virtualni identitet VS stvarni identitet''. Događaj je upotpunjen video prilozima Kino-kluba ''Paluba 7'' i astrofotografijom Mateja Seletkovića, člana AD ''Gea x''. Središnja tema govornog dijela je anomija, cyber punk, virtualni i stvarni identitet u uporabi interneta kao i bijeg u virtualni svijet koji opterećuje jedan dio mladih. U scenskom dijelu nastupa student, autor izvođač Slaven Gojković, s izvedbama svojih i odabranih skladbi, upotpunit će događaj.

Zvučno-glazbeni događaj upotpunjen je instalacijom portala kroz koji se ulazi u prostor tribine, a predstavlja odnos oblikovanih zrcala dr. Mateja Kneževića,  simbola virtualne stvarnosti i svijeća, simbola ukupnosti identiteta.

U pripremi i realizaciji tribine sudjeluju prof. Željko Parlov i prof. Marina Gojković, studenti voditelji Zvonimir Kovačev i Marina Zorić, tehnička podrška Krešimir Gažo i Filip Dorić, voditelj udruge psihijatar Jugo Gojković. 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.