bon2017 12

muzej1

Jučer je u Zavičajnom muzeju u Našicama otvorena izložba dječjih likovnih radova pod nazivom „MOJ GRAD“.

Na otvorenje izložbe je uz veliki broj djece iz vrtića i škola došli i mnogobrojni sugrađani koji su željeli vidjeti kako naši mališani vide Našice.

Prije otvorenja same izložbe, koju je ovoga puta otvorila dječja gradonačelnica Dora Hanižar nastupila je starija grupa Dječjeg vrtića „Zvončič“ uz prisustvo odgojiteljica Jasna Brajdić i Anica Špoljarić.

muzej3

Nekoliko riječi o izložbi rekla je ravnateljica muzeja Silvija Lučevnjak, a nakon nje okupljenima se obratila i Marina Lazar, povjerenica Dječjeg gradskog vijeća grada Našica.

„Dječje Gradsko vijeće u suradnji sa Zavičajnim muzejom Našice i Gradom Našice je upriličilo izložbu povodom Dana muzeja i Dana grada Našica. Iako smo poranili mislim da za lijepe stvari nikad nije rano niti kasno. U izložbi su sudjelovale osnovne škole Dora Pejačević,  Kralja Tomislava te osnovna škola Ivana Brnjika Slovaka. Ovom prigodom se zahvaljujem profesorima i djeci koji su se potrudili da likovni radovi na temu „Moj grad“ budu zaista prekrasni. Otvaranje ove izložbe su uveličala djeca dječjeg vrtića Zvončić Našice starije skupine odgojiteljice Jasne Brajdić i Anice Špoljarić te se također njima zahvaljujem. Gdje su djeca tu je i ljepota i puno srce svih nas koji pratimo takve aktivnosti.“ – rekla je Marina Lazar.

Nekoliko riječi o svemu rekao je i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je također bio prisutan na ovom veselom događaju.

muzej2

„Obilježili smo međunarodni Dan muzeja i mislim da ljepšeg načina i nema nego da ga proslavimo ovako s najmlađima. Na ovoj izložbi pod imenom „Moj grad“ učenici naših osnovnih škola su opremili dvorac svojim crtežima te smo lijepo mogli vidjeti kako ga oni doživljavaju svojim očima. Prekrasno je vidjeti motive grada dvorac, crkvu, park grada, fontanu i slično njihovim očima. Upravo zbog toga ova izložba predstavlja najljepši mogući način kako proslaviti ovaj Dan muzeja, a isto tako upravo tu smo došli i na ideju da se ova izložba ponovi na Dan grada Našica u gradskoj vijećnici. Iako malo ranije nego obično danas smo na neki način svim sugrađanima zaželjeli sretan dan grad.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.