bon2017 12

Otvorena prva samostalna slikarska izložba Jelene Lulić

U organizaciji Zavičajnog muzeja Našice sinoć je otvorena prva samostalna slikarska izložba profesorice povijesti likovne umjetnosti  Jelene Lulić.

Ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak predstavila je mladu i perspektivnu autoricu izložbe Jelenu Lulić te istaknula kako Jelena svojim slikanjem tematski  teži apstraktnom ekspresionizmu, no sklona je na svoja platna unijeti i neki prepoznatljiv motiv poput cvijeta ili ženskog akta. Njena je paleta otvorena raznim koloritima, od životopisnih kombinacija boja do gotovo monokromatskih ugođaja. 

Autorica izložbe Jelena zahvalila se svima koji su sudjelovali u realizaciji njezine prve samostalne slikarske izložbe, ravnateljici Silviji Lučevnjak kao i svim djelatnicima Zavičajnog muzeja Našice i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice. Svečanom otvorenju izložbe priredio je pjevački zbor Cantate Ad Libitum koji je izveo nekoliko  prigodnih skladbi. Izložba je prodajnog karaktera, a biti će će postavljena u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice do 12.prosinca.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.