bon2017 12

droga1

Mjesec borbe protiv ovisnosti Hrvatski Crveni križ obilježava u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca. Svake godine u navedenom razdoblju obilježavanje se provodi s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, te se time nastoji potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabe droga poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.
U cilju prevencije ovisnosti o drogama kod mladih Mladi Crvenog križa Našice su osmislili edukativnu radionicu "DROGA-SAMO
ĆU PROBATI! ". Cilj je da mladi sami zaključe zašto nije dobro niti probati, te da se odupru pritiscima vršnjaka i zauzmu svoj stav.
Također, želi se postići da mladi usvoje pozitivne zdravstvene navike te da svojim roditeljima i prijateljima prenesu znanje stečeno na radionici. Ujedno se kroz radionicu kod mladih nastoji osvijestiti pozitivan stav prema vlastitom tijelu i zdravlju i pojačati osjećaj osobnog integriteta.

Radionicu organiziraju članovi Kluba mladih Crvenog križa Našice u subotu s početkom u 10 sati u prostorijama Kluba Crvenog križa. Na radionici će sudjelovati oko 50 mladih iz ostalih društava Crvenog križa iz naše županije.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.