reklamavelika2015a

crvenikriznasice
Od 19. do 29. kolovoza  u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici održati će se 14. Ljetna škola mladih Društava Crvenog križa Osječko-baranjske županije. U radu ljetne škole sudjeluje preko 150 članova mladih Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko-baranjske županije, ali i drugih gradova s područja Hrvatske poput Dubrovnika, Splita, Ploča, Ludbrega..Kroz ovih 14 godina ljetna škola je postala i međunarodna tako da sudjeluju i članovi  iz Mađarske,  Bosne i Hercegovne, te Srbije.

Iz našeg društva sudjeluje 9 članova mladeži : Terezija Šobloher, Helena Šobloher, Valentina Šubić, Izabela Šubić, Stjepan Hanižjar, Martina Umiljanović, Mihael Erlbeck, Ivan Kovačević i Mirela Turalija. 

Ove je godine troje članova mladih našeg društva sudjelovalo u pripremi programa Ljetne škole i biti će voditelji pojedinih radionice, što je svakako odraz truda svih naših članova mladeži i kvalitetnog rada Crvenog križa Našice. Edukacija se provodi prema načelu mladi za mlade, a tijekom boravka mladi će se educirati za različite programe iz područja rada Crvenog križa: radionice prve pomoći, realističnog prikaza ozljeda, djelovanja u katastrofama, prevencije ovisnosti i spolno prenosivih bolesti, prevencije trgovanja ljudima i sigurnog ponašanja na internetu.
Kao i prošle, ova ljetna škola će biti ispunjena prijateljstvom, smijehom, znanjem, a sve u cilju širenja humanosti i poruke mira prema mladima i onima kojima će mladi to dalje prenositi. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.