banner izzy2016

crveni kriz nasice1

Mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice kao pokretači i inicijatori mnogih edukativnih i humanitarnih aktivnosti,  jučer su s prijateljima iz GDCK Osijek u Osijeku na srednjoškolskom igralištu uz sportske aktivnosti obilježili Međunarodni dan mladih.

 

Log in to comment
crveni1

Gradsko društvo Crvenog križa Našice partner je u projektu HUMANITARNI PAKET ZA SLAVONIJU 1. Cilj projekta je podjela paketa hrane (tri kruga) i jednog paketa higijenskih potrepština.

 

Log in to comment

crveni1

U gašenju velikog požara na području općine Kistanje, sudjelovali su i predstavnici Crvenoga križa.

 

Log in to comment
crveni

Ljeto je, vrijeme je godišnjih odmora, a s obzirom na to da smo turistička zemlja te da nam se tijekom ljeta broj stanovnika znatno poveća, proporcionalno raste i broj nesreća pa je tako i potreba za krvi i krvnim pripravcima povećana.

 

Log in to comment
volonteri2

Gradsko društvo Crvenog križa Našice u sklopu projekta Slavonija 1 nastavlja s podjelom paketa hrane. Uz korisnike zajamčene minimalne naknade i osobe starije od 65 godina koje žive u samačkom ili dvočlanom kućanstvu s prosječnim mjesečnim primanjem do 1.500 kn, odnosno do 2.000 kn za dvočlano kućanstvo, a nemaju drugih primanja inozemna mirovina i drugi prihodi. Gradsko društvo Crvenog križa Našice poziva  samohrane roditelje s ukupnim primanjima kućanstva nižim od iznosa bruto minimalne plaće u RH od 3.120 kn i obitelji s 3 i više djece s mjesečnim primanjima ukupnim nižim od 5.705 kn kao iznosa prosječne neto plaće prema DZS.

fead1Prilikom dolaska i preuzimanja paketa za samohrane roditelje i obitelji s 3 i više djece treba se ponjeti osobna iskaznica, OIBi svih članova, osnovni podaci, te potvrdu o mjesečnim primanjim.

Za stare i nemoćne po humanitanu pomoć može doći i netko drugi s njihovim dokumentima.

Raspodjela paketa je u SRIJEDOM i ČETVRTKOM u skladištu DVD-a Našice, na zaobilaznici prema Martinu, ulica kralja Zvonimira. Na toj lokaciji paketi će se dijeliti korisnicima s područja Grada Našice, te općina Podgorač, Donja Motičina, Feričanci i Koška.

Za Općinu Đurđenovac podjela paketa će biti u prostorijama Mjesnog društva Crvenog križa Đurđenovac (pored RAD-a).

 

Log in to comment
hepatitis1
Svjetski dan hepatitisa obilježava se svake godine 28. srpnja. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) povodom toga dana želi podići svjesnost o globalnoj opasnosti od bolesti virusnog hepatitisa.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.