reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/2mjesec/4/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

KBK Impact Našice u vrtiću

Članovi KBK „Impact“ Našice Ančica Anđelić, Josipa Anđelić i Ratko Ćetojević u dogovoru sa tetama iz vrtića „Zvončić“ održali su kratku prezentaciju jednoj skupini djece o borilačkom sportu te sa čime se sve susreću borci i rekreativci koji treniraju u tom klubu.

 

Nakon nekoliko riječi o samom klubu, trenerica i natjecateljica Ančica Anđelić djeci je pokazala kako se dobro razgibati te što je sve potrebno da bi se netko bavio ovakvim sportom. Djeca su sa zanimanjem pratila prezentaciju te su nakon razgibavanja i upoznavanja sa raznim rekvizitima poput rukavica, bandaža i slično i sama isprobala kakav je osjećaj na svojim rukama imati profesionalne rukavice i što sve trebaju znati o borilačkim sportovima.

 

Svakako je za napomenuti kako je djeci objašnjeno da iako je ovo sport u kojemu može doći do ozlijede, da su treninzi sigurni jer se koristi oprema koja smanjuje povrede  te da se u ovom sportu prava sila smije koristiti isključivo u ringu i pod određenim pravilima. Znanje i vještina koja se uče nisu dozvoljeni koristiti van sportskih dvorana i ukoliko bi kojim slučajem došlo do takvog ponašanja, kazne su stroge, pa sve do isključivanja iz kluba.  Isto tako napomenuto je kako je u ovom sportu krajnji cilj da članovi imaju druženja, natjecanja te razvijaju zdrav i sportski život.

 

Djeca su na kraju prezentacije postavljala pitanja, a na koncu su predstavnici KBK „Impact“ Našice djecu darivali slatkišima i drugim darovima uz dogovor zbog velikog zanimanja o ponovnom susretu u nekoj drugoj skupini.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/2mjesec/4/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.