reklamavelika2015a

vrtic1

Djeca skupine Bubamara DV Zvončić Našice-Grad Našice bila su domaćini prve radionice koju je organizirala Zajednica tehničke kulture Grada Našica.

Realizatori iste su bili gosti: Mirko Košturjak, Zdenko Lovrić i Franjo Kapetanović. Djeca su za zanimanjem pratila male tehničke pokuse, promjene u kretanju objekta, u ovom slučaju maloga aviona, kada se njegove solarne pločice izlože svjetlosti. Vrlo atraktivan je bio robot kojeg su djeca imala prilike pokretati i manipulirati njime. Kako bi priča bila zaokružena, učila se izrada avione od papira, što je bio još jedan izazov.

vrtic2

 

Radionica je pobudila izniman interes. Dogovorena je suradnja u još nekoliko skupina. Vrtić je na poklon dobio dva tehnička kompleta za slaganje, „Monografiju zajednice tehničke kulture Grada Našica“, autora Franje Kapetanovića te knjigu Branka Kranjčeva „Razvoj športskog zrakoplovstva u Našicama od 1932. do 1941. godine“ kao i nekoliko članaka o povijesti letenja u Našicama. Gostima je poklonjena monografija „Vrtić nekada i danas“ izdana povodom 60. godina postojanja našičkog vrtića.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.