reklamavelika2015a

vrtic1

Prošle godine povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, učenici Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice zajedno s knjižničarkom Manuelom Koić osmislili su i izveli predstavu prema predlošku dječjeg književnog pisca Dubravka Horvatića „Stanari u slonu“.

vrtic2

Nakon izvedbe predstave u Dječjem vrtiću „Zvončić“ Našice, ravnateljica Silvija Šokić zadala je djeci zadatak u kojem su morali nacrtati slona te je naglasila kako će skupina koja bude najbolje osmislila i nacrtala slona iz prikazane predstave biti nagrađena. Odgojiteljice Jasna Resler i Draženka Marček posjetili su Hrvatsku narodnu knjižnicu i čitaonicu Našice te Knjižnici predale  zajednički likovni rad na temu „Stanari u slonu“.vrtic3

Prekrasne radove djece Starije – srednje skupine iz Staklene sobe danas je darivala ravnateljica Knjižnice Silvija Šokić. U znak zahvalnosti ravnateljica je djeci poklonila komplet edukativnih dječjih slikovnica. Ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić“ Snježana Kanđera zahvalila se na posjeti i poklonima te naglasila da će se ova ugodna suradnja između Knjižnice i Dječjeg vrtića i dalje nastaviti.

vrtic4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.