reklamavelika2015a

vrtic1

Predstava „Crvena koka“ u izvedbi odgojiteljica Antonije Pavlović, Jasne Brajdić, Katarine Knežić, Mirne Puhanić i pedagoginje Marine Lazar oduševila je najmlađe sugrađane, polaznike DV Zvončić Našice-Grad Našice. Svi su shvatili poruku: lijepo je pomagati drugima, ali i dijeliti trenutke zajedništva.

Blagoslovom kruha i krušnih proizvoda zaokružen je tjedan u kojem se izražavala zahvalnost za plodove zemlje. Vrijedne ruke mališana i njihovih odgojiteljica mijesile su mirisno tijesto od kojeg su nastajali slatki i slani proizvodi. Pridružili su se i roditelji šaljući pogače, kiflice, različita peciva, koja su djeca ponosno donosila u vrtić. Posjećivale su se pekare, majke su boravile u skupinama. Zahvaljivalo se pjesmom i druženjem, dijeleći radost zajedništva. Fra Ante Perković je izrekao blagoslov i zahvalu. Nakon zajedničkih trenutaka u dvorani vrtića pridružio se blagovanju s djecom i odgojiteljicama vjerske skupine Katarinom Knežić  i Katarinom Jurčević. Roditelji djece također su se mogli počastiti blagoslovljenim proizvodima.

vrtic2

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su svojim trudom i dobrotom učinili da „Dani kruha, dani zahvalnosti za plodove zemlje“ u našem vrtiću budu upravo ovakvi: raznovrsni, veseli, puni druženje i suradnje, toplih trenutaka koji su mirisali na kruh. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.