reklamavelika2015a

djeciji1

Poštovani roditelji, draga djeco!

Započela je nova pedagoška godina. Veseli glasovi naše djece odzvanjaju po hodnicima i sobama Dječjeg vrtića Zvončić Našice-Grad Našice. Upoznaju se novi prijatelji i prijateljice, produbljuju već stečena prijateljstva.

 

Svi smo uzbuđeni: naši polaznici, roditelji, bake, djedovi, svi koji po prvi puta ostavljaju mališane u našem prostoru, što je sasvim prirodno i normalno. Svima skupa želimo toplu dobrodošlicu kako u matičnom tako i u područnim vrtićima u Podgoraču, Donjoj Motičini i Feričancima.

 

djeciji2Ovom prilikom vas obavještavamo da će se kraći program igraonice „Igre u vrtiću“ početi realizirati od listopada 2015. godine, jednakokao i rano učenje stranog jezika (engleski jezik).

 

Oba programa su verificirana od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, a provodit će ga stručne osobe (odgojiteljice, profesorice stranog jezika).

 

Zainteresirani roditelji će o svemu biti obaviješteni na vrijeme jer ćemo održati roditeljske sastanke na kojima će biti upoznati s voditeljicama programa, organizacijom odgojno-obrazovnog rada, prostorom. Raduje nas već sada znatan broj prijavljene djece koja će u našem vrtiću steći nova poznanstva, nova znanja i iskustva, te koja će kroz raznolike i bogate sadržaje i aktivnosti razvijati svoje kompetencije.

 

Ovo su nam bitni zadaci u svim programima: primarnom programu, programu predškole i kraćim programima. No, od svega je najbitnije zdravlje i sigurnost djece. Za svako dijete potrebno je donijeti liječničku potvrdu. Ovo je samo mali podsjetnik jer naši roditelji su dobro upoznati s ovom potrebom i savjesno ju ispunjavaju vodeći računa ne samo o svojoj već i tuđoj djeci i njihovom zdravlju.

 

Radujmo se zajedno svakom danu, uživajući u zajedničkim trenucima, nesebično ih dijeleći i obogaćujući. Radujmo se novim događajima u našem vrtiću!

Srdačno!

Ravnateljica Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.