reklamavelika2015a

predstava osijek2

Utorak 15. travnja je bio sve samo ne običan vrtićki dan za predškolce dječjeg vrtića Zvončić u Našicama. Naime, oni su taj dan proveli u Osijeku na predstavi u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Predškolci matičnog vrtića u Našicama i svih područnih vrtića (Feričanci, Donja Motičina i Podgorač) u četiri su autobusa, nakon ranijeg doručka u vrtiću, krenuli na put ka Osijeku. Nekima prvima vožnja autobusom, a nekima ne, a li svi su bili jednako uzbuđeni što ih njihove tete vode na jedno novo iskustvo i doživljaj.

pepeljuga naslovna

Djeca su pogledala predstavu Pepeljuga koju je napisala Ana Tonković Dolenčić, a pod redateljskom palicom Ivana Lea Leme. Pepeljuga je priča o vječnoj vjeri u ljubav uz koju djeca mogu puno naučiti o vrijednostima, moralu i razlikovanju dobrog i lošeg.

Naši predškolci su se prepuni dojmova i umorni od svega doživljenog vratili u svoje vrtiće na ručak da bi potom svojim roditeljima uzbuđeno prepričavali sve što su vidjeli.

Pohvale ravnateljici vrtića Snježani Kanđeri i svim vrijednim tetama koje su uz izvrsnu organizaciju pomno pazile na naše najmlađe sugrađane.

predstava osijek4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.