banner izzy2016

vrtic1

Jučer su u sklopu Dječjeg tjedna predstavnici Grada Našica posjetili dječji vrtić Zvonić te su tom prilikom djeci uručili vrlo lijepe i zabavne kontejnere u obliku životinja.

 

Log in to comment
oprez1

U sklopu tjedna „Bonton u prometu“, tete Jasna Majer i Jelena Brkić, zaposlenice dječjeg vrtića Zvončić Našice sa mješovitom grupom Ježić su jučer posjetili auto školu Oprez.

 

Log in to comment
djeca2

Danas je nekoliko skupina djece iz vrtića Zvončić Našice bilo u posjeti Zavičajnom muzeju u Našicama.

 

Log in to comment
vrtic1

Dječaci i djevojčice našega vrtića, njih četrdeset, sudjelovalo je 19. svibnja u Valpovu na 15. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića.

 

Log in to comment
vrtic1

Prošle godine povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, učenici Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice zajedno s knjižničarkom Manuelom Koić osmislili su i izveli predstavu prema predlošku dječjeg književnog pisca Dubravka Horvatića „Stanari u slonu“.

vrtic2

Nakon izvedbe predstave u Dječjem vrtiću „Zvončić“ Našice, ravnateljica Silvija Šokić zadala je djeci zadatak u kojem su morali nacrtati slona te je naglasila kako će skupina koja bude najbolje osmislila i nacrtala slona iz prikazane predstave biti nagrađena. Odgojiteljice Jasna Resler i Draženka Marček posjetili su Hrvatsku narodnu knjižnicu i čitaonicu Našice te Knjižnici predale  zajednički likovni rad na temu „Stanari u slonu“.vrtic3

Prekrasne radove djece Starije – srednje skupine iz Staklene sobe danas je darivala ravnateljica Knjižnice Silvija Šokić. U znak zahvalnosti ravnateljica je djeci poklonila komplet edukativnih dječjih slikovnica. Ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić“ Snježana Kanđera zahvalila se na posjeti i poklonima te naglasila da će se ova ugodna suradnja između Knjižnice i Dječjeg vrtića i dalje nastaviti.

vrtic4

 

Log in to comment
nocknjige1

Dječji vrtić Zvončić Našice-Grad Našice  uključio se u obilježavanje Noći knjige 2016. godine.

 

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.