reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/2mjesec/6/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

lidrano1a

Danas je u Našicama sada već tradicionalno održana županijska smotra učeničkog stvaralaštva Lidrano 2015. Učenici naše županije natjecali su se na području literarnog, novinarskog i dramsko-scenskoga izraza.

 

Nakon uvodnih riječi voditelja učenika srednje škole Isidora Kršnjavog Petre Digule i Brune Noci svima prisutnima se obratio i ravnatelj Željko Filjak koji je zahvalio svim učenicima i voditeljima što su došli na ovogodišnji Lidrano unatoč ovako lošem vremenu. Također je naglasio kako je vrlo zadovoljan što su učenici razvili ljubav prema hrvatskom jeziku što je tako rijetko viđeno u našem društvu.

lidrano2a

„To je pokazatelj da ima još mladih ljudi koji žele njegovati vrijednosti hrvatskog jezika. Mi smo mala zemlja i ja vam čestitam na tome što tako ustrajno radite na njegovanu našeg jezika i naravno želim vam da tako i nastavite. Mislim da za nastavnika nema veće plaće kada vidi da se njegovi učenici toliko trude. Mislim da se svaka škola može ponositi vama.“  rekao je ravnatelj Željko Filjak.

 

Smotru Lidrano 2015. godine otvorio je gradonačelnik Krešimir Žagar koji je među ostalim naglasio kako je zahvalan svim profesorima koji su organizirali ovo učeničko natjecanje u srednjoj školi Isidora Kršnjavog te kako je iznimno sretan što se ova lijepa tradicija održava i dalje iz godine u godinu. Isto tako naglasio je kako je zahvalan i svim voditeljima, profesorima i nadarenim učenicima koji  su svoje slobodno vrijeme odlučili utrošiti u ovako dobru i kvalitetnu natjecateljsku formu. Svima je zaželio da se što bolje provedu te da pokažu danas što znaju ali isto tako i u budućim natjecanjima na višim razinama od ove.

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/2mjesec/6/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.