banner izzy2016

rukometasi1

Prije nekoliko dana, u Poreču na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava rukometu naši srednjoškolci srednje škole Isidor Kršnjavi osvojili su visoko 2. mjesto.

Povodom toga, danas je u srednjoj školi u višenamjenskoj dvorani održan svečani prijem na kojem su uz naše uspješne rukometaše srednje škole bili i njihovi nastavnici kao i veliki broj učenika koji su ih pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Na ovom stvarno vrhunskom rezultatu, njima i njihovoj profesorici Slađani Mihalj čestitao je i ravnatelj srednje škole Željko Filjak, a ispred Grada Našica bio je tu i predsjednik športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus.

rukometasi2

Srednjoškolci su imali stvarno vrhunski rezultat, ali su ih na kraju ipak u finalu uspjeli zaustaviti igrači Školskog sportskog društva “ŠPOGI" Športske gimnazije iz Zagreba sa rezultatom 17:15.

Sve o ovom događaju kao i što sve misle naši odlični rukometaši kao i njihovi profesori, moći ćete također pogledati i na Plavoj televiziji, a o terminu prikazivanja ćete biti pravovremeno obaviješteni.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.