bon2017 12

lidrano2

U srednjoj školi Isidora Kršnjavog u Našicama započeo je LiDraNo 2017. godine. Kao i godinama unazad, i ovoga puta na njemu sudjeluju učenici srednjih škola Osječko – baranjske županije.

Na samom otvorenju koje se održalo u srednjoj školi u višenamjenskoj dvorani uz učenike i njihove mentore i domaćin ravnatelj srednje škole Željko Filjak, a kao gosti su bili ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić kao i predstavnik Grada Našica, predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić.

lidrano3

"Izuzetna mi je čast što mogu pozdraviti učenike i mentore ostalih škola i što njegujete vrijednosti našeg materinjeg jezika. Kolika su samo umjetnička djela nastala zbog ljubavi i to ne samo književna nego i ostalim područjima kulture. Budući da i sami prolazite kroz jedno burno psihičko i fizičko razdoblje vašeg života kojeg ćete se sigurno sjećati, zauvijek. Želim da ovdje u Našicama pokažete sve ono što su vas vaši mentori tako vrijedno učili. Naravno želja mi je da i one vrijednosti koje ste uspjeli dostići neka budu na čast vama, vašim školama, mentorima koji su željeli zapravo u vama probuditi neke od talenata koje ste tako vrijedno čuvali i sada ćete ih imati i pokazati. Vidjeti kako dijete raste i razvija se u odraslog čovjeka nešto je najvrijednije što svaki nastavnik i roditelj može prepoznati u svom djetetu." - rekao je među ostalim ravnatelj Željko Filjak.

lidrano1

Smotru Lidrano otvorio je predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić koji je naglasio kako velika zahvala ide naravno svim profesorima, ali i roditeljima ovih vrijednih učenika koji promiću kako svoje znanje, ali tako i sve naše škole u našoj zemlji. Isto tako naglasio je kako mu je drago što upravo Našice prepoznato kao mjesto gdje se održava Lidrano jer se na njemu događaju lijepe stvari koje nas sve skupa obogaćuju.    

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.