reklamavelika2015a

skola1

“Ne slažem se niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da to kažeš.” (Voltaire).

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga je 16. studenoga 2016. obilježen Međunarodni dan tolerancije raznim događanjima. Cilj je bio podsjetiti i potaknuti učenike na toleranciju prema prijateljima, nepoznatim ljudima, ženama, manjinama, pripadnicima drugih etničkih, nacionalnih i vjerskih skupina, neistomišljenicima,  starijim, mlađim i mnogim drugim ljudima koje susrećemo u svom životu.

Učenici soboslikari i frizerke su za najavu događanja izradili plakate u holu škole uz pomoć prof. Ivana Hajeka i prof. Dragane Bogojević.

skola2

Učenici su u školu došli raznoliko obučeni i uputili poruku promišljanja je li u redu nekoga izopćiti iz društva ili osuđivati zbog vanjskog izgleda?!

Pod velikim odmorom u višenamjenskoj dvorani izveden je scenski performans Različitosti nas obogaćuju koji je s učenicima iz 2. jg., 3.a/b og i 3. pmg razreda uvježbala prof. Adrijana Rajić.

Nakon toga uslijedila je debata „Školske uniforme – da ili ne“ učenika 3. b razreda opće gimnazije. Učenike je  pripremila prof. Leopoldina Mijatović. 

stručni tim za inkluziju

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.