reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/5mjesec/14/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

quadrilla1

Kako to obično biva, u ovo doba godine diljem Hrvatske maturanti imaju probu za najpopularniji dan u njihovom srednjoškolskom obrazovanju. Naravno, radi se o „Ludom danu“ kada među ostalim maturanti plešu quadrillu. Tako će biti i ove godine u srijedu 20. svibnja 2015. s početkom u 12 sati i u Našicama. Danas je tako u središtu grada policija na kraće vrijeme zaustavila promet te omogućila generalnu probu u kojoj su maturanti srednje škole Isidora Kršnjavoga u pratnji svojih razrednika otplesali quadrillu.

 

Par riječi našim maturantima i danima koji su pred njima rekli su ravnatelj srednje škole Željko Filjak kao i gradonačelnik Krešimir Žagar.

quadrilla2

„U čast naših maturanata želimo i ove godine njihov ispraćaj obilježiti plesom quadrillom što je kod nas postala lijepa tradicija kojom slavimo njihovu mladost i odlazak iz srednje škole. Nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture naše škole za vrijeme školske godine i ovu 52. generaciju maturanata pripremali su za ples kojim će dostojanstveno pozdraviti kraj svojeg srednjoškolskog obrazovanja.“ – rekao je Željko Filjak, ravnatelj srednje škole Isidor Kršnjavi.

 

„U mjesecu svibnju centar grada prepuštamo maturantima i oni simbolično i doslovno jesu u središtu pažnje svojih obitelji i svih nas ostalih građana. To su mladi ljudi koji završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje i na ovakav simboličan način plesom quadrille u središtu grada pokazuju da su spremni za ulazak u Europu i u zreli život. Od srca im želimo da imaju uspjeha i sreće te da jednostavnošću kojom su protekli svi ovi školski dani nastave rješavati i daljnje životne probleme, a ono što bi najviše htjeli je da se nakon svega toga, nakon obrazovanja, vrate u Našice i zasnuju obitelj te tu nastave svoj život.“ – rekao je također i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

 

Uz ravnatelja i gradonačelnika, čestitkama se pridružuje i redakcija TV Našica uz želju da se i taj zadnji dan u koji srednjoškolci ulaze provede što ljepše uz što manje alkohola, a više smijeha i lijepe zabave.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/14/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.