reklamavelika2015a

dan škole

Ovog petka se obilježio dan srednje škole Isidora Kršnjavog.

Učenicima i posjetiteljima prije svega se obratio ravnatelj srednje škole Željko Filjak, kao i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

ravnatelj

„U održanoj svečanoj prigodi obilježavanja Dana grada škole otvorili smo svoja vrata svim ljudima dobre volje: učenicima i roditeljima, prijateljima i suradnicima. Svima nam je isti cilj – odgojiti i obrazovati uspješne srednjoškolce, mlade ljude pred kojima stoje još mnoge zadaće i izazovi globalno i digitalno povezanog svijeta. Naša je škola strukovno i prostorno razgranata, a to potvrđuje oko 1200 učenika i oko 120 zaposlenika. Veliko je to bogatstvo i dobitak za naš grad i našički kraj. Mijenjaju se obrazovni programi i profili, generacije učenika i nastavnika, ali zahtjevi su uvijek isti, no bivaju sve snažniji i neizvjesniji. Velike promjene donosi i pokretanje cjelovite kurikularne reforme za koju vjerujem da može promijeniti naše škole i prihvaćanje obrazovanja kao temeljnog zajedničkog cilja u poboljšanju kvalitete života. Otvarajući vrata škole prema novim generacijama, novim tehnologijama, okruženju i potrebama svijeta u kojem živimo zalažemo se za opće dobro u sredini u kojoj živimo i radimo tragom imena naše škole kojea nas svakodnevno nadahnjuje, obvezuje i potiče. Suradnjom svih nas: vrijednih učenika, roditelja koji nam pružaju podršku, nastavnika, zaposlenika koji marljivo ispunjavaju svoje radne zadaće, i našeg okruženja koje uvijek pokazuje spremnost da nam budu dobri partneri, bit ćemo sigurno i dalje podrška novim mladim generacijama u sazrijevanju, odgoju i obrazovanju.“ rekao je ravnatelj srednje škole Isidora Kršnjavog Željko Filjak.

Gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar je redoviti gost na svim ovakvim aktivnostima u školama u Našicama pa se tako i ovoga puta rado odazvao pozivu.

gradonačelnik

„Dan srednje škole Isidora Kršnjavoga je prekrasan događaj u životu našega grada. Ispratili smo maturante i nagradili smo one najbolje koji su ostavili traga tijekom godine. Velika zahvala svim djelatnicima škole. Kako je ravnatelj rekao, ovo je jedna lijepa i velika srednja škola u našem prelijepom, ali malome gradu. Nemjerljiv je utjecaj naše škole na sveukupni život grada. Ona je zapravo otvorena škola za sve one koji žele sudjelovati i surađivati s njom, naučiti nešto novo, te humanitarno, zabavno i kulturno djelovati i usavršavati se u školskom, ali i u društvenom smislu. Škola je uistinu izvor znanja, kulture te zabave u našem gradu, a ja im seod srca svima zahvaljujem.“ – rekao je među ostalim gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.