reklamavelika2015a

turnir nasice srednja skola 2
Danas je u OŠ kralja Tomislava održan humanitarni dječji nogometni turnir koji je organiziralo vijeće učenika srednje škole na čelu s predsjednicom Ivonom Farkaš uz posebice veliki trud i rad učenika Patrika Mendroša (2.r elektrotehnike) na kojem je nastupilo čak 28 ekipa.

„Od 48 razreda srednje škole sudjelovalo je čak 28 ekipa što je stvarno odličan odaziv s obzirom da u školi ima dosta djevojaka, a za nogomet baš nisu previše zainteresirane. Malonogometni turnir je humanitarnog karaktera u cilju prikupljanja sredstava za jednu curicu, sestru učenice srednje škole." – rekao je vjeroučitelj Goran Knežević, inicijator organizacije turnira. Organizatori se ovim putem zahvaljuju sponzorima, među kojima su: Cafe bar Roko, RT Pin, OŠ Kralja Tomislava na besplatnom ustupanju dvorane, kao i mnogim drugim anonimnih sponzorima koji su se neizravno također uključili u održavanje ovog humanitarnog turnira.

turnir nasice srednja skola 1

Par riječi s nama podijelio je i ravnatelj srednje škole Željko Filjak koji je također izrazio veliko zadovoljstvo što su i mladi prepoznali da je važno pomagati.

„Ovim se vidi samo jedan dio aktivnosti kojima se naši nastavnici posvećuju na temu građanskog odgoja i inače promicanja moralnih vrijednosti. Cilj nam je da se vidi da smo tijekom cijele godine u ovo doba neimaštine i nesigurnosti uvijek spremni pomoći. Osobno sam vrlo zadovoljan velikim odazivom učenika na ovo natjecanje, što je pokazatelj da su i naši učenici itekako spremni na pomaganje."

Pehare je pobjednicima predao gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar i ravnatelj srednje škole Isidora Kršnjavog Našice Željko Filjak.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.