bon2017 12

skola1
U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu ​​15. listopada ​održana je Svečan​a​ promocija 353 učitelja u zvanje mentora!

​​R​avnateljica AZOO-a Jadranka Žarković-Pečenković i pomoćnik Ministra obrazovanja Roko Andričević dodijelili su im svečana priznanja kojima su potvrdili njihovo zasluženo napredovanje.

I naša škola Isidora Kršnjavoga dobila je svoje mentore; Adrianu Rajić i Anđelka Cvijetovića.​

Bio je to kišni dan, no naša je radna ekipa Školskog volonterskog kluba i Udruge OTVORENO SRCE, na izvrstan način realizirala sve zadatke.

Kako bi rekao, naš prijatelj iz Murecka, Herr Breuss; " Anđelko, nije loše vrijeme (makar smo bili mokri do koljena) ako su ljudi dobri.

skola2

2. U Ministarstvu znanosti i obrazovanja predstavnici Udruge OTVORENO SRCE; volonteri Luka, Ivan, Matija, 4. pmg i prof. Anđelko obavili su  potpisivanje ugovora s Ministarstvom Z O i Š za projekt izvanistitucionalnog obrazovanja VOLONTIRAJ I TI! u 2015./16. godini! Ugovor je odobren na sto tisuća kuna. 
3.  Uslijedio je sastanak s načelnikom MZOiŠ za kapitalna ulaganja Petrom Šokićem i odluka o ulaganjima MZOiŠ u projektu "NE DOKOLICI, DA ŠPORTU!". Potvrđena je potpora i realizacija za Opremanje igrališta SREDNJAK, najmnogoljudnije škole u R. Hrvatskoj! Konačna suma je dvije stotine tisuća kuna.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.