reklamavelika2015a

srednja1

U ponedjeljak 28.9. pokrenuta je realizacija elektrifikacije igrališta "SREDNJAK"!

Dragi učenici, sportaši i sugrađani; radovi na postavljanju rasvjetnih tijela na igralištu naše Srednje škole su u tijeku!

​Prošla su 22 mjeseca pedagoškog​ učeničkog rada i građanskog lobiranja za ideju od zajedničkog dobra škole i lokalne zajednice. Posebno zahvaljujem dožupanu Draganu Vulinu u kojem smo dobili suradnika i još više prijatelja! Zahvaljujem Gradonačelniku Krešimiru Žagaru za sredstva koja je s Gradskim vijećem izdvojio i omogućio dokup električne snage i sa Županijom OB ​regulirao ​podmirenje troškova za projekte Valenčak d.o.o.

srednja2

Još uvijek se nadam da će i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta doznačiti dogovoreni dio za opremanje igrališta i tako zaokružimo I.fazu rekonstrukcije samog igrališta na srednjoškolskom igralištu.

U procesu postavljanja rasvjete, ove dane se kopalo i postavljalo kablove te su betonirana postolja na rasvjetne stupove. Hvala radnim ljudima Tehno-elektro, Đakovo, Igoru Topaloviću projektantu za rasvjetu i svima koji na bilo koji način participirate u razvoju projekta! Hvala projektnoj ekipi, sada već sudenti - brucoši; Marija, Doris, Matea, Luka i Marija! Uspjeli ste! Budite ponosni! Kao Vaš učitelj i voditelj, sretan sam i čestitam Vam! Hvala Vam dragi učenici i studenti što se zanimate i nudite svoje ideje i suradnju kako bi izveli cjelovitu ideju obnove. To i radimo ZA SVE VAS! Svi zajedno to i možemo!

Profesor Anđelko Cvijetović

srednja3
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.