reklamavelika2015a

advent
Pozivaju se svi sugrađani na izložbu i prodaju radova učeničke zadruge Isidora Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice sekcije Vježbenička tvrtka.

 

Log in to comment
skola3

Danas je u višenamjenskoj dvorani Srednje škole „Isidora Kršnjavoga” Našice održana uvodna konferencija o Projektu „Suvremenim tehnologijama do inovativne nastave”.

 

Log in to comment
srednja2

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prvo javno predstavljanje projekta Suvremenim tehnologijama do inovativne nastave koje će se održati 21. prosinca 2017. s početkom u 11 sati u višenamjenskoj dvorani Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, Augusta Cesarca 20, 31500 Našice.

 

Log in to comment
skola
Ministar Tomislav Tolušić potpisao je danas, 13. prosinca 2017. godine 30 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava srednjim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi 2017. vrijednih 13 milijuna kuna.

 

Log in to comment

volontiraj1

Danas je u Srednjoj školi „Isidora Kršnajvoga” Našice u višenamjenskoj dvorani održano predavanje o pravima i obvezama volontera i iskustvima volontera iz prakse za učenike srednje škole.

Predavanje je održano u organizaciji Udruge „Otvoreno srce” u suradnji sa Srednjom školom u sklopu projekta „Volontiramo i mi”, a glavni organizator je i ovoga puta bio profesor Anđelko Cvijetović. Jedan od ciljeva predavanja je bio zainteresirati učenike da se uključe u volontiranje i u projekt „Volontiramo i mi”.

volontiraj2

U prvom dijelu predavanja, na kojem se odazvalo preko 100 učenmika, članice Udruge „Otvoreno srce” Sanela Mandić Vidaković, Ana Paska Antolović i Nina Erdeš upoznale su učenike o pravima i obavezama volontera.

U drugom dijelu predavanja je volonterka udruge Laura Martić koja volontira već tri godine u Udruzi „Otvoreno srce” iznijela svoja svoja iskustva o volonterskom radu u integracijskom kampu u Puli za osobe s Down sindromom.

bricks2016

 

Log in to comment

kuhari1

Našice - Dana 17.11.2017. godine u SŠ Isidora Kršnjavoga u ugostiteljskom praktikumu, održana je druga po redu radionica pod nazivom „Učimo od najboljih“.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.