reklamavelika2015a

 

img1

Danas je u Osnovnoj školi kralja Tomislava otvorena izložba učeničkih fotografija.

Tijekom Mjeseca hrvatske knjige i Mjeseca školskih knjižnica organiziran je 4. Međuškolski fotonatječaj Knjiga u kadru za učenike predmetne nastave osnovnih škola šireg našičkog područja. Ovogodišnja je tema - enciklopedije istovjetna temi Mjeseca hrvatske knjige 2017. godine.

Izbor najuspješnijih radova proveli su članovi Fotokluba Zoom Dora Dvoržak i Josip Ledinščak te ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić. Dodijeljene su dvije nagrade u kategoriji učenika 7. i 8. razreda te tri u kategoriji učenika 5. i 6. razreda.

Drugo je mjesto u kategoriji učenika 7. i 8. razreda osvojila Valentina Pintarić, učenica 8. razreda Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, a prvo učenica 8. razreda Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac Lou Ćupurdija.

img2

U kategoriji mlađih učenika nagrade su osvojili učenici 6. razreda Adam Zebić (3. mjesto), Božena Černava (2. mjesto) i Dorotea Horvat (1. mjesto) iz Osnovne škole kralja Tomislava.

Nagrađenim su učenicima dodijeljena priznanja i nagrade koje su osigurali Radio Našice, nakladničke kuće Alfa i Školska knjiga te roditelji tragično preminulog mladića Luke Ritza Suzana i Rino Ritz, koji su donirali učenicima knjige Lukinih likovnih i literarnih radova „…sa srećom u džepu i osmjehom na licu“. Darovi i zahvalnice dodijeljeni su i svim učenicima sudionicima te mentorima, članovima povjerenstva i sponzorima koji su poduprli provedbu ovog natječaja.

img3

Izložbu možete pogledati u predvorju Škole do petka 8. prosinca ili u prostoru Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice, u kojoj će biti postavljena nakon navedenog datuma.

img4

Zahvaljujemo svim sudionicima i sponzorima uz želju za nastavkom suradnje između škola na ovom i sličnim projektima, kako bismo njegovali kulturu i umjetnost, ali i razvijali pozitivno ozračje u komunikaciji učenika naših škola.

img5

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.