banner izzy2016

sapun1
Dana, 24.10.2017. godine, u prostorima Osnovne škole kralja Tomislava, održana je Radionica izrade sapuna. Inicijator realizacije radionice i pokretač same ideje bio je Smiljan Jović, predsjednik Udruge ,,Plavo srce“ iz Varaždina, zajedno sa svojim sinom Marinom Jovićem, koji ima autizam.
sapun2
 
Sudionici radionice su bili Udruga ,,Otvoreno srce“ sa svojim predsjednikom Anđelkom Cvijetovićem, koordinatoricom volontera Sanelom Mandić Vidaković, profesorom Zlatkom Kovačem i volonterkama Ninom Erdeš, Melani Forintić i Laurom Martić, defektologinja Zdenka Mihaljević i učiteljica Daria Vulić iz Osnovne škole J.J. Strossmayera, zajedno s učenicima koji imaju teškoće u razvoju te Osnovna škola kralja Tomislava, u ulozi domaćina, zajedno sa svojim predstavnicama ravnateljicom Vlatkom Zahirović, defektologinjom Ivom Ramljak, učiteljicama Ivanom Ćurković, Anom Galetić, Mirtom Toka te učenicima s teškoćama u razvoju. Također treba istaknuti i gospodina Ljudovika Nocia koji je bio posrednik ove divne suradnje i čovjek velikog srca.
sapun3
Cilj radionice je organizacija kvalitetnog slobodnog vremena učenika s teškoćama u razvoju. Osim toga, učenici su razvijali svoje motoričke sposobnosti te imali mogućnost izražavanja maštovitosti i kreativnosti. Najviše treba istaknuti međusobnu interakciju i time razvoj socijalnih vještina i kompetencija svih sudionika.
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.