reklamavelika2015a

bizik1
U ponedjeljak 25.9.2017. godine  Mali humanitarci 6.d razreda i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice organizirali su prikupljanje hrane na razini škole za Poučni park Bizik  Markovac Našički. U matičnoj školi skupilo se preko 200 kg što kukuruza, pšenice, ječma, kupusa, mrkve, jabuka, kruška, bundeva, hrane za ptice...

U ime škole mala humanitarka Hana Knežević  pozdravila je vlasnike Poučnog parka Nadu  i Josipa Bizika te predala hranu za životinje, zajedno s malim humanitarcima: Ivom Bogdanović, Adrijanom Buljanom, Teom Butković, Davidom Crnkovićem, Boženom Černava, Bornom Frukom, Doroteom Horvat, Davidom  Hvizdakom, Emom Jović, Anđelom Knežević, Anom Kranic, Stjepanom Marjančevićem, Lanom Poljak, Dorom Rogač, Mateom Sajdom, Anjom Stojaković, Dorom Šenk, Markom Šimunekom, Rokom Šikićem, Marinom Topićem, Nikolinom Tutnjević i Lanom Zebić.

bizik3

Gospodin i gospođa Bizik bili su oduševljeni te se  zahvali svim vrijednim učenicima, roditeljima, bakama, djedovima i razrednicima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj donaciji.

Učenike kroz Poučni park Bizik proveo je gospodin Josip, djeca su puno naučila o životinjama, hranili životinje, slikali se sa zmijama. Dora Šenk je točno odgovorila na nagradno pitanje koje je postavio gospodin Josip i dobila na poklon malog zamorca.

bizik2

Zahvaljujemo se djelatnicima DVD Našice, vrijednim vatrogascima Domagoju Živadinoviću i Viktoru Lončariću, zapovjedniku JVP Našice Saši Ljubljanović koji su nam omogućili prijevoz učenika i hrane do Poučnog parka Bizik, profesoru Rajku Kusturiću koji je donirao jabuke, obitelji Teskera i svima učenicima, roditeljima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj donaciji.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.