reklamavelika2015a

sah1
Učenice i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice bili su predstavnici Osječko - baranjske županije na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava osnovnih škola 2017. godine u ŠAHU za djevojčice i dječake koje je održano od 26. do 28. travnja 2017. godine u Poreču u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Na svečanom otvorenju natjecanja u dvorani Intersport, uz prigodan program, sve prisutne natjecatelje je pozdravio predsjednik HŠSS-a gospodin Nikola Perković koji je poželio natjecateljima fer borbu i što bolji uspjeh.

Na početku natjecanja šahiste je pozdravio međunarodni šahovski sudac Vlado Karagić i gospodin Zlatko Rožić. Na natjecanju sudjelovalo je 6 ekipa djevojčica, a ekipe su postigle ovaj rezultat: 
1. OŠ Vukovina, Vukovina, 2. OŠ kralja Tomislava, Našice, 3. OŠ Ferdinandovac, Ferdinandovac, 4. OŠ Vrbovsko, Vrbovsko, 5. OŠ Jelsa, Jelsa, 6. OŠ Brezovica, Brezovica, Zagreb.

sah2

Na svečanoj ceremoniji, najboljim natjecateljima dodijeljeni su pehari, medalje i priznanja, kojima je uručio predstavnik HŠSS-a.  
Ekipa iz OŠ kralja Tomislava osvojila je 2. mjesto, a u ime ekipe OŠ kralja Tomislava pehar je primila kapetanica Valentina Crnković.

Ekipu djevojčica činile su:

1. Valentina Crnković, 8.d
2. Petra Vidović, 5.c
3. Tina Gretić, 2.V
4. Gabrijela Grgurić, 8.d
5. Elizabeta Bernat, 2.V

Voditeljica ekipe bila je učiteljica Đurđica Mašić.

Ovaj lijep uspjeh šahistice su postigle uz suradnju s vanjskim suradnikom trenerom Adamom Tomaićem. Zahvaljujemo Gradu Našicama za sponzorstvo.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.