reklamavelika2015a

zagreb našice škola

Učenici 7. b, 7.c, 7. d i 8. d razrednog odjela Osnovne škole kralja Tomislava, Našice sa svojim razrednicama Anom Galetić, Vesnom Kovačević-Tomić, Ivanom Mesić Kiš te Đurđicom Mašić otišli su na ekskurziju u Zagreb gledali predstavu „Ovo bi mogla biti moja ulica“.

U Zagrebu su učenici najprije razgledali samo središte grada Zagreba

te su se uputili u Zagrebačko kazalište mladih, kako bi ondje gledali predstavu „Ovo bi mogla biti moja ulica“ redateljice Anice Tomić i dramaturginje Jelene Kovačić. Ova je predstava posvećena Luki Ritzu i svim žrtvama maloljetničkoga nasilja.

zagreb našice škola 2

Prije same predstave učenici 8.d razrednog odjela i razrednica Đurđica Mašić susreli su se s majkom Luke Ritza. Matej Mandić je u ime razreda pozdravio Suzanu Ritz i poklonio joj buket ruža, a Ivana Keglević prigodan dar.

Oprostili su se sa Suzanom Ritz nakon ugodnog kratkog druženja i otišli gledati predstavu. Nakon predstave organizirana je radionica o borbi protiv nasilja, koju su vodile dramske pedagoginje Zagrebačkog kazališta mladih.

zagreb našice škola 3

Emanuela Tudja pročitala je tekst kako je ona doživjela ovu predstavu. Također, dramska je pedagoginja pročitala tekst Melisse Pohlmann, a Ivana Keglević svoje je emocije prikazala crtežom.

Djeca su bila oduševljena predstavom. Nakon predstave učenici su sa svojim razrednicama posjetili „Ledeni park“ i Božićni sajam, u kojem su se klizali na umjetnom ledu i razgledali sajam.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.