reklamavelika2015a

humanitarci1

Prije par dana održana je prva sjednica Vijeća učenika Osnovne škole kralja Tomislava Našice na kojoj je učenica Ivana Keglević   u ime Malih humanitaraca iznijela prijedlog o prikupljanju hrane na razini škole za Poučni park Bizik koji se nalazi u Markovcu Našičkom. Ta ideja je prihvaćena te su učenici u petak 6.11.2015. godine iz matične škole uspjeli sakupiti oko 200 kg što kukuruza, pšenice, kupusa, mrkve, jabuka, kruška, suncokreta, soje, oraha…

Predstavnici Malih humanitaraca: Ivana Keglević, Matej Mandić, Dora Hanižjar, Ana Moguš, Ana Flegar, Katarina Kruljac, Ivan Mihaljević, Helena Neziraj, Melissa Pohlmann, Mia Stojaković, Marija Štuka, Tudja Emanuela, Roberta Zahirović i učiteljica Đurđica Mašić odnijeli su hranu u Poučni park Bizik.

U ime škole Ivana Keglević pozdravila je gospođu Nadu Bizik te predala hranu za životinje,  gospođa Bizik se zahvala svim vrijednim učenicima, roditeljima i razrednicima koji su sudjelovali u ovoj donaciji.

humanitarci2

Učenici su se poslije prošetali Poučnim parkom Bizik. Uživali su družeći se sa životinjama, a najviše sa zmijama.

Ovim putem mali humanitarci pozivaju sve građane Našica da se uključe u ovu humanitarnu akciju i pomognu darivanjem hrane za životinje  Poučnom parku Bizik.

Isto tako zahvalu pri pomoći uputili su djelatnicima i zapovjedniku JVP Našice Saši Ljubljanović koji su omogućili prijevoz učenika i hrane kao i Mislavu Mašiću za prijevoz hrane do Poučnog parka Bizik.


 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.