reklamavelika2015a

kruh1

U subotu 10.10.2015. godine u centru grada Našica, Mali humanitarci: Ivana Keglević, Emanuela Tudja, Matej Mandić, Ana Flegar, Roberta Zahirović, Melissa Pohlman, Dora Hanižjar, Katarina Kruljac, Lara Zahirović, 4.V i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice, imali su humanitarnu prodajnu akciju u centru grada Našica povodom obilježavanja Dan kruha i Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Učenici su ponudili građanima kruh, pecivo, kolače, jabuke i prodavali su čestitke koje su radili učenici Učeničke zadruge „Tomislav“ Našice, a sva prikupljena novčana sredstva od proizvoda i čestitki ići će u humanitarne svrhe za: UNICEF-ov projekt Škole za Afriku koji će omogućiti besplatno školovanje siromašnoj djeci Burkine Faso i za osobe u potrebi.

U Hrvatskoj ove godine u tom projektu sudjeluje 260 vrtića, osnovnih i srednjih škola. Hrvatska se prvi put priključila 2008. godine, a naša škola sudjeluje već sedmu godinu zaredom. Skupljali smo pomoć za siromašnu djecu Burkine Faso za školovanje, izgradnju škola, sanitarnih čvorova, spremnika za vodu, školske ploče, knjige, klupe i drugu opremu.

Prikupljali smo plastične čepove za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec Hrvatska za kupnju skupih lijekova za osobe u potrebi. Skupili smo od početka ove školske godine preko 50 kg plastičnih čepova i poslali u Udrugu po Sandri Ljubljanović u Čakovec.

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su nam omogućili ovu humanitarnu prodajnu akciju: Pekari Papuk d.o.o. Našice Borisu Hippu, Pekarskom obrtu Saša, Našice, vlasniku Saši Stanojeviću, Pekarnica, Čočaj, Našice vlasniku Ramu Čočaju, za jabuke profesoru Rajku Kusturiću, roditeljima i bakama koji su ispekli domaći kruh i kolače i donirali za ovu akciju, Zoranu, Mihovil Mašiću, Sandri Ljubljanović za prijevoz i svim građanima, učenicima, udrugama koji su skupljali plastične čepove.

Hvala svim građanima dobra srca koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

Mali humanitarci i učiteljica Đurđica Mašić

OŠ kralja Tomislava Našice

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.