reklamavelika2015a

dana1

Na natječaju Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za godišnju nagradu za volonterstvo, nagrađen je projekt OŠ Dore Pejačević Našice „Podijelimo radost“ koji su prijavile učiteljice Mirjana Šutalo Vulić i Danijela Horvat zajedno s učenicima 5.c i 6.d razreda.

Svečana dodjela godišnje nagrade za volonterstvo pod nazivom ‘Otisak srca’ te nagradu za zajedničku inicijativu za razvoj filantropije u zajednici dodijeljene su u petak 1. prosinca 2017. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Na dodjeli su sudjelovali učenice Klara Rigo, Marta Blagojević, Gabrijela Sarajlić, Lucija Jurić, Lara Šantić zajedno sa učiteljicama Mirjanom i Danijelom.dana2

Ove godine je dodijeljeno 15 nagrada koje su poticaj aktivnosti razvoja volonterstva među djecom i mladima, u iznosu od 10.000 kuna školama koje svoje volonterske inicijative i modele razvijaju u  osnovnim i srednjim školama na području RH.

Nagrađenim učenicima i voditeljima projekata nagrade su uručili članica Upravnog odbora Višnja Fortuna, upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić te predsjednik Upravnog odbora Nacionalne zaklade Dražen Vikić-Topić.

dana3

“Dobro je činiti dobro. Dobro je pomagati onima kojima pomoć najviše treba i osvijestiti važnost volontiranja, djeca trebaju biti solidarna i empatična prema drugima. ” naglasila je Majda Burić, izaslanica premijera i državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Svim nagrađenim učenicima Zaklada je organizirala posjetu Multimedijskoj izložbi Nikola Tesla – Mind from the Future.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.