bon2017 12

skola3

U holu prostorija škole Dore Pejačević, a povodom Dana grada Našica i završetka školske godine, održan je svečani program „Gradu u čast“.

Učenici su tako izveli prigodan program pun pjesama, plesa i recitacija i na ovaj prekrasan način uspješno zaključili svoju školsku godinu. Nakon programa uslijedilo je nagrađivanje najboljih učenika, a nagrade su uručili ravnateljica Jasminka Falamić i ostale učiteljice škole. Čestitku najbojim učenicima, kao i njihovim profesorima uputio je i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

skola1

Na kraju par riječi o završetku ove 2015./2016. školske godine rekla je i ravnateljica Jasminka Falamić.

„Osnovna škola Dore Pejačević Našice imala je još jedan svečani program pod nazivom „Gradu u čast.“ Na programu nagradili smo sve učenike koji su osvojili prvo mjesto na školskom natjecanju, koji su sujelovali na među općinskim natjecanjima, ali i učenike osmih razreda koji su postigli odličan uspjeh 5.00 i uzorno vladanje. Ovo danas je možda bio kratak, ali i vrlo emotivan dirljiv program u kojem se na najljepši mogući način opraštamo s nekim od naših učenika koji odlaze u srednju školu. “ – rekla je među ostalim ravnateljica osnovne škole Dore Pejačević Našice Jasminka Falamić.

 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.