bon2017 12

djeca1

Danas je u osnovnoj školi Dora Pejačević održana svečana akademija pod nazivom "Najljepše je biti dijete.

Pozdravljajući sadašnje i nekadašnje učenike, učitelje, djelatnike, predstavnike institucija i udruga s kojima škola surađuje te sve nazočne, ravnateljica Jasminka Falamić istaknula je kako je Dan škole posebno svečana prilika.

djeca2

„Dan je to kada se svi zajedno podsjećamo na brojne uspjehe, a za koje su učenici i njihovi mentori danas nagrađeni. Uspjesi su to s državnih i županijskih natjecanja te brojnih natječaja na kojima je prepoznata kvaliteta učeničkih radova.“ rekla je ravnateljica Jasminka Falamić koja je svima poželjela puno uspjeha, radosti i kreativnosti.

Uz ravnateljicu prisutnim gostima škole obratio se i gradonačelnik Krešimir Žagar koji je također svima Dan škole te je u nastavku istaknuo.

„Ova je škola poznata po kvalitetnom radu i brojnim uspjesima o čemu svjedoče i današnje nagrade, a sve to se, osim na Danu škole može vidjeti i na Danu otvorenih vrata i brojnim drugim sadržajima koje škola tijekom godine organizira. Još jednom čestitam svim učenicima i njihovim mentorima na uspjesima.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar koji je ujedno i najavio kako će nagrađene učenike primiti na tradicionalnom prijemu povodom Dana Grada.

djeca3

U prigodnom programu dječjeg stvaralaštva, učenici su se predstavili glazbenim, recitatorskim i dramskim programom za što ih je mnogobrojna publika nagradila pljeskom. U predvorju škole postavljena je prigodna izložba.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.