bon2017 12

dora2

Danas je u Osnovnoj školi „Dore Pejačević” Našice započela humanitarna akcija „Naučimo dobrotu”.

 

Log in to comment
dana1

Na natječaju Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za godišnju nagradu za volonterstvo, nagrađen je projekt OŠ Dore Pejačević Našice „Podijelimo radost“ koji su prijavile učiteljice Mirjana Šutalo Vulić i Danijela Horvat zajedno s učenicima 5.c i 6.d razreda.

Svečana dodjela godišnje nagrade za volonterstvo pod nazivom ‘Otisak srca’ te nagradu za zajedničku inicijativu za razvoj filantropije u zajednici dodijeljene su u petak 1. prosinca 2017. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Na dodjeli su sudjelovali učenice Klara Rigo, Marta Blagojević, Gabrijela Sarajlić, Lucija Jurić, Lara Šantić zajedno sa učiteljicama Mirjanom i Danijelom.dana2

Ove godine je dodijeljeno 15 nagrada koje su poticaj aktivnosti razvoja volonterstva među djecom i mladima, u iznosu od 10.000 kuna školama koje svoje volonterske inicijative i modele razvijaju u  osnovnim i srednjim školama na području RH.

Nagrađenim učenicima i voditeljima projekata nagrade su uručili članica Upravnog odbora Višnja Fortuna, upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić te predsjednik Upravnog odbora Nacionalne zaklade Dražen Vikić-Topić.

dana3

“Dobro je činiti dobro. Dobro je pomagati onima kojima pomoć najviše treba i osvijestiti važnost volontiranja, djeca trebaju biti solidarna i empatična prema drugima. ” naglasila je Majda Burić, izaslanica premijera i državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Svim nagrađenim učenicima Zaklada je organizirala posjetu Multimedijskoj izložbi Nikola Tesla – Mind from the Future.

bricks2016

 

Log in to comment
skola1

U petak 17. studenog 2017.godine učenici i djelatnici Osnovne škole Dore Pejačević Našice odali su počast svima koji su herojski obranili Vukovar, grad -simbol hrvatske slobode.

 

Log in to comment
papir1
Obavještavamo učenike, roditelje i sugrađane da će se u četvrtak, 16. studenog 2017. godine, održati sakupljanje starog papira u OŠ Dore Pejačević Našice.

 

Log in to comment
skola1
U petak 20. 10. povodom Dana jabuka bit će organizirana 1. humanitarna akcija Naučimo dobrotu i prigodna prodaja učeničkih proizvoda i kolača od jabuka u holu škole, za vrijeme velikog odmora.

 

Log in to comment
dani1
16. listopada 2017. je održana svečanost Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.