reklamavelika2015a

policija1

Danas je u Našicama policija provodila akciju nadzora vozača u prometu. U cilju zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što višoj razini akcija je provođena na području čitave Republike Hrvatske. Akcijom se kontroliralo poštivanje propisa vezanih uz alkohol, korištenje sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige, nepropisno korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno, propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Vozače koje zateknu u prekršajima policijski službenici su kažnjavali sukladno zakonskim odredbama, dok vozače čije je ponašanje u skladu s propisima su nagradili prigodnim poklonom privjesci i kalendari.

U akciji su sudjelovale i osobe iz javnog života, koje su na lokacijama policijskih nadzora „dobrim vozačima“ uručivale prigodne poklone.

U Našicama je uz policijske službenike bila pjevačica i voditeljica Cecilija Balikić – Rudić, a bio je prisutan i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Nekoliko vozača i vozačica je zaustavljeno i pošto su poštivali prometne propise i nisu bili alkoholizirani dobili su nagrade.

O akciji Darko Čorković policijski djelatnik iz odjela prevencije policijske uprave Osječko – baranjske je između ostalog izjavio.

„Povodom dolazećih Božićnih i novogodišnjih blagdana imamo preventivnu aktivnost blagdane bez alkohola. Znači da javno djelujemo prema sudionicima u prometu, a posebice vozačima da za ove blagdane prije sjedanja u vozilo ne upotrebljavaju alkohol, a također da tijekom vožnje koriste sigurnosni pojas i ne koriste mobitele u vožnji. Također upozoravamo vozače da se voze prilagođenom brzinom i poštuju prometne propise. Želimo da ovi blagdani prođu u veselju, miru i dobru.”

Poznata pjevačica Cecilija Balikić – Rudić o akciji je izjavila.

policija2

„Lijepo je sudjelovati u ovako lijepim akcijama i blagdani su pred nama, više će se popiti pa onda naravno treba skrenuti pozornost da se bude oprezan u promet. Policija je tu da sve to poprati i bude sve u skladu sa zakonom, a mi smo tu da zakon poštujemo. Kada su neke akcije u pitanju ja sam uvijek tu da ih podržim pogotovo kada su dobronamjerne, što ova akcije zasigurno je.

Ja mogu reći da nisam nikad imala problema s policijom, uvijek sam razumjela da oni rade svoj posao i da treba ih saslušati, treba činiti ono što je po zakonu određeno, a oni su da to poprate na terenu. Svaka im čast jer vjerujem da na terenu svašta dožive i ja im kao i svim ljudima od srca želim sve najbolje.

Također svim ljudima dobre volje želim čestitati blagdane koji su pred nama i naravno za Novu godinu poželjeti da bude ljepša, a ono što je loše neka ostane u staroj, a samo najbolje neka nam donese Nova 2018. godina.”

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.