reklamavelika2015a

pollicija1

S početkom u 6 sati 23. studenog, pa do 6 sati 24. studenog na području Policijske uprave osječko – baranjske započela je akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.

 

Građani su pozvani da se uključe u provođenje akcije na način da predlože lokacije na kojima žele da se nazire brzina. Svi pristigli prijedlozi uvršteni su u lokacije za nadzor brzine, a akcija je provedena i na lokacijama koje su određene sukladno prosudbama policijskih postaja.

Cilj akcije bio je, osim represivno, prvenstveno djelovati i preventivno na sve vozače te građene upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

Na području Policijske uprave osječko – baranjske akcija je provedena na ukupno 80 lokacija. Policijski službenici evidentirali su ukupno 137 prekršaja brzine, od čega su 115 prekršaja utvrdili policijski službenici, dok su 22 prekršaja zabilježila tehnička sredstva (automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice).

Također, u provođenje akcije uključili su se i predstavnici medija, koji su s predložene lokacije građana popratili akciju.

Uz prethodne najave, ovakve akcije provodit će se i u buduće, kako bi naveli što veći broj vozača na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite njihovih i  života svih ostalih sudionika u prometu.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.