banner izzy2016

policija1

Ukoliko ste od onih sretnika koji idu na more, nemojte se iznenaditi ukoliko tamo u uniformi sretnete stranu policiju.

Naime, tijekom srpnja i kolovoza 11 stranih policijskih službenika iz Italije, Kosova, Albanije i Crne Gore sa svojim hrvatskim kolegama, obavljati će službu u Policijskoj postaji Dubrovnik, Policijskoj postaji Gruda i Postaji pomorske policije Dubrovnik.

Kao i prethodnih godina, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ovog ljeta nastavlja s međunarodnom policijskom suradnjom u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“. Radi se o projektu koji Ministarstvo unutarnjih poslova već dvanaestu godinu provodi u policijskim upravama na Jadranskoj obali.

U Policijskoj upravi dubrovačko - neretvanskoj početkom ovog tjedna primio ih je načelnik Policijske uprave Tonći Radibratović koji im je izrazio dobrodošlicu naglasivši dosadašnja pozitivna iskustva u okviru ove suradnje. Istaknuo je kako je broj turista na području Dubrovačko - neretvanske županije svake godine sve veći, a da je jedan od prioriteta Policijske uprave dubrovačko - neretvanske i dalje zadržati status sigurnog turističkog središta u čemu će nam zasigurno pomoći i kolege koji će u sklopu ovog projekta boraviti na našem području.

Tako će tijekom srpnja i kolovoza 11 stranih policijskih službenika iz Italije, Kosova, Albanije i Crne Gore sa svojim hrvatskim kolegama, obavljati službu u Policijskoj postaji Dubrovnik, Policijskoj postaji Gruda i Postaji pomorske policije Dubrovnik. 

Tijekom obavljanja poslova neće primjenjivati policijske ovlasti niti poduzimati policijske mjere, a pridržavati će se samo pozitivnih pravnih propisa Republike Hrvatske.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.