banner izzy2016

policja1

Prošlog je jedna, na području Policijske uprave osječko – baranjske, kao i na području država članica Europske unije, započela je akcija pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila u organizaciji TISPOL-a (mreže prometnih policija država Europske unije).

Akcija je završila u 6 sati 20. travnja.

Građani su pozvani da se uključe u provođenje akcije na način da predlože lokacije na kojima žele da se nazire brzina. Od pristiglih 56 prijedloga građana na području ove policijske uprave, svi su uvršteni u lokacije za nadzor brzine, a akcija je provedena na još 48 lokacija koje su određene sukladno prosudbama policijskih postaja.

Cilj ove akcije bio je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače te građene upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

Na području Policijske uprave osječko – baranjske akcija je provedena na ukupno 104 lokacije. Policijski službenici evidentirali su ukupno 106 prekršaja brzine, od čega su 96 prekršaja utvrdili policijski službenici, dok su 10 prekršaja zabilježila tehnička sredstva (automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice).

Također, u provođenje akcije uključili su se i predstavnici medija, koji su s lokacije u Tvrđavici pratili njezino provođenje, te javljanje uživo u eteru Radio Osijeka.

Ovakve akcije provodit će se i u buduće, uz prethodne najave, kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite njihovih i  života svih ostalih sudionika u prometu.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.