reklamavelika2015a

vozila1

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba i Centra za vozila hrvatske, a pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, kao i prijašnjih godina na području cijele Republike Hrvatske u vremenskom periodu od 21. studenog do 26.studenog 2016. godine provoditi će se preventivno-sigurnosna akcija „DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA“.

Vozači se u akciju uključuju dragovoljno, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć stručno će im osoblje Stanica za tehnički pregled ukazivati na značaj održavanja vozila.

vozila2

Pregled vozila obavlja se BESPLATNO ( bez naplaćivanja naknade) za sve vlasnike vozila, odnosno vozače koji se izvanredno pojave na pregledu sa zamolbom da im se njihovo vozilo pregleda i utvrdi tehnička ispravnost ili neispravnost. Besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojim podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole ili se registriraju u tijeku trajanja akcije, te se u tim slučajevima tehnički pregled naplaćuje sukladno odluci o visini naknada.

U spomenutom razdoblju policija će tijekom redovnog obavljanja službenih zadaća dijeliti promotivne letke i brošure te upućivati vozače motornih vozila na mogućnost besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.