reklamavelika2015a

policija martinje1

Proslave narodnog običaja krštenja mošta „MARTINJA“ obilježavati će se tijekom cijelog vikenda od 11.do 14.studenog 2016. godine, a slijedom čega se i u cestovnom prometu očekuje veći broj sudionika koji će konzumirati alkoholna pića.

S obzirom na navedeno, a u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica, odnosno povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, kako na razini cijele Republike Hrvatske, tako i na području koje pokriva Policijska uprava Osječko-baranjska a tako i Policijska postaja Našice, tijekom vikenda od 11. do 14. studenog 2016. godine vršiti će pojačane preventivno represivne aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vožnje uz prisutnost alkohola u krvi.

policija martinje2

Pozicije na kojima će se vršiti nadzor vozača odrediti će se sukladno vremenskoj i prostornoj analizi počinjenih prekršaja vožnje uz prisutnost alkohola u krvi i prometnih nesreća koje su se dogodile upravo zbog vožnje uz prisutnost alkohola u krvi, sukladno iskustvima iz prethodnih godina.

Policija dakle upućuje obavijest svim vozačima koji sudjeluju u prometu, kako će se vršiti pojačane preventivno - represivne aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja. Na prvom mjestu svakako je vožnja uz prisutnost alkohola u krvi, nepropisne brzine, kao i ostali teži prometni prekršaji. Želja policije je da se sugerira na sve vozače, da ukoliko su konzumirali alkohola pića ne upravljaju vozilima, već da upravljanje vozilima prepuste vozačima koji nisu konzumirali alkoholna pića.  

policija martinje3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.