banner izzy2016

stoppolicija nasice 1

Tijekom vikenda, 20. i 21. veljače,  na području cijele policijske uprave, u koordinaciji s policijskim upravama vukovarsko-srijemskom, brodsko-posavskom, požeško-slavonskom i virovitičko-podravskom, policijski su službenici proveli pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Ukupno su evidentirali 86 prekršaja, od čega dvanaest na području Postaje prometne policije Osijek, jedanaest na području I Policijske postaje Osijek, deset na području II Policijske postaje Osijek, četiri na području Policijske postaje Čepin, osam na području Policijske postaje Beli Manastir, devet na području Policijske postaje Donji Miholjac, dvadeset na području Policijske postaje Đakovo i po šest na područjima Policijske postaje Belišće i Policijske postaje Našice.

Policijski su službenici evidentirali ukupno 40 prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi, od čega je devet evidentirano na području Postaje prometne policije Osijek, po tri na području II Policijske postaje Osijek i Policijske postaje Donji Miholjac, dva na području Policijske postaje Beli Manastir, petnaest na području Policijske postaje Đakovo i po četiri na području Policijske postaje Belišće i Policijske postaje Našice.

Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je kod 48-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je 21. veljače upravljao osobnim automobilom i u 00,47 sati zaustavljen u Đakovu u Ulici Hedvige Deker te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,23 gram/kilogram.

Za vrijeme provođenja pojačanih mjera nije evidentirana niti jedna prometna nesreća.

Tablica podataka o dobi vozača koji su zatečeni u prekršajima upravljanja vozilom uz prisutnost alkohola u krvi:

dob vozača

alkohol

18-24

11

25-30

8

31-40

11

41-50

5

preko 50

5

UKUPNO

40

stoppolicija nasice 2

Tijekom provođenja pojačanih mjera s razine PU vukovarsko-srijemske ukupno je evidentirano 50 prekršaja od čega trinaest prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi, PU brodsko-posavske trideset prekršaja od čega dvanaest prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi, PU virovitičko-podravske dvadeset devet prekršaja od čega četrnaest prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvii PU požeško-slavonske petnaest prekršaja od čega pet prekršaja vozača koji su upravljali vozilom uz prisutnost nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.