reklamavelika2015a

Agencija lokalne demokracije Osijek s međunarodnim je partnerima u Orahovici održala međunarodnu razmjenu mladih „Free Time on Board“ sa sudionicima iz Mađarske, Italije, Francuske, Turske i Hrvatske

naslovna youthinaction 1

Agencija lokalne demokracije Osijek je zajedno s međunarodnim partnerima Studio Progetto (Italija), Azemberségerejével Alapítvány (Mađarska), Eurocultureen Pays Gentiane (Francuska) i Gönüllü Hareketi (Turska) od 5. do 15. srpnja u odmaralištu Crvenog križa “Merkur” u Orahovici održala međunarodnu razmjenu mladih “Free Time on Board” u sklopu EU programa Mladi na djelu. U razmjeni je sudjelovalo 30 sudionika i 10 voditelja mladih iz pet spomenutih zemalja u rasponuod 15 do 25 godina s primarnim ciljem istraživanja i raspravljanja o aktivnom korištenju slobodnog vremena, a posebice s ciljem ponovnog otkrivanja društvenih igara i igara na otvorenom kao važnih društvenih i interkulturalnih alata. Razmjena je pružila sudionicima mogućnost upoznavanja drugih kultura i stjecanja novih prijatelja, mogućnost rasprave i učenje o kvalitetnom provođenju slobodnog vremena, interaktivni rad te praktični kreativni rad.

naslovna youthinaction 2

Posljednjeg dana razmjene održala se završna faza seminara uz druženje i igranje društvenih igara izrađenih od sudionika seminara. Događaj je bio otvoren za javnost tako da su u njemu mogli sudjelovati svi građani željni druženja, zabave i stjecanja novih prijateljstava. Događaj je otvoren koncertom novostečenih prijatelja sudionika seminara, mladih pripadnika rusinske nacionalne manjine, nakon kojeg je bilo upriličeno zajedničko druženje i igranje društvenih igara.

naslovna youthinaction 3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.