reklamavelika2015a

podgorac2

Danas je u prostorijama Općine Podgorač održano svečano potpisivanje Ugovora o korištenju studentskih stipendija Općine Podgorač.

Ugovor o korištenju stipendija potpisan je s 10 studenata s područja Općine Podgorač, a visina stipendije iznosi 600,00 kuna mjesečno. Ugovore je uručio Jurica Požega pročelnk Upravnog odjela za općinsku samoupravu i upravu, a stipendije su dobili Petra Miknić, Marija Varga, Katarina Klarić, Zrinka visković, Ivana Pavić, Senka Banjac, Dominik Marinković, Marija Hmura, Martina Lekić i Dragana Ostopanj.

podgorac1

Dominik Marinković student engleskog i njemačkog jezika na Filozofskom fakultetu u Osijeku o dobivenoj stipendiji i svojim planovima za budućnost je izjavio.

„Svakako je dobro omogućiti studentima određena sredstva i stipendija i to mi prvenstveno pomaže oko stanarine i prehrane. Još nemam ideju hoću li se uputiti u prevoditeljstvo ili ću postati profesor ili učitelj. Volim raditi s ljudima tako da ću vjerojatno pokušati biti profesor ili učitelj engleskog ili njemačkog jezika. Ako bude radnog mjesta svakako ću provesti dio svoje karijere u Općini Podgorač.“

podgorac3
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.